Meteen naar de inhoud

Hoe kun je advies aan werkvloer en management geven?

Als consultant kom ik bij meerdere bedrijven, voornamelijk in de eigen regio. Advies aan werkvloer en management bij deze bedrijven gaat erg ongedwongen. Dit doe ik bij meerdere bedrijven en zoek altijd werkbare oplossingen in werkprocessen en administratie. Vooral het stroomlijnen van communicatie en administratie bracht mij bij Google. Nu hiermee goede resultaten worden geboekt kijk ik om mij heen en zie de mogelijkheden. Ik zie vooral mogelijkheden voor de boekhouding voor de ZZP-er. Wie levert veel ZZP-ers? Dat zijn de ROC’s. Optimaal inzicht in werkkapitaal past in het lespakket van een ROC was de gedachte. Daarom is specifiek voor de handelsopleidingen het spreadsheet boekhouding opgenomen. Elementaire apps in het delen van informatie met de gratis apps van Google geven ruimte voor de studenten zich verder te kunnen ontwikkelen met hun eigen talenten/richting.

Peter Bakker

Ik ben zelfstandig veiligheidskundige en begeleid meerdere bedrijven met voornamelijk VCA*, VCA** en ISO-9001. In de weekenden ben ik actief bij de voetbalvereniging in Venhuizen. Als ik niet op reis ben tenminste; want ik trek er namelijk graag op uit. Tussen alle drukte door ontwierp ik meerdere digitale tools om het werk te vereenvoudigen. Dat was voorheen met Excel en Acces en nu vooral met Google spreadsheets.  Kom in contact, dan zal ik uitleggen waarom de toepassingen van Google zoveel slimmer werken dan die van Microsoft. En de apps zijn nog gratis ook!

Specialiteiten

Projectmatig zaken oppakken, al dan niet in teamverband, is mijn ding. De handigheid met computer en inzicht in bedrijfsprocessen brengen mij eigenlijk overal.

Working Life

Mijn loopbaan begon als proces operator bij DSM in Limburg. Later leerde ik bij Hartog, Quest en HVC hoe divers de wereld is voor de mbo-er is. Maar er zijn ook overeenkomsten. Later als proces technoloog bij HVC raak ik betrokken bij de veiligheidskant van werken. Welke maatregelen kun je nemen om werknemers te beschermen? Hoe gaan de werknemers op de werkvloer met die maatregelen om? En hoe zit het met het management? Ik heb daarom de opleiding Hogere Veiligheidskunde (hvk) gedaan en ben hoger veiligheidskundige. De nieuwsgierigheid bracht mij tot waar ik nu ben met Google sites; ik noem het dashboard.

Contact

Voor vragen, bel gerust Peter Bakker

0638890033

Of stuur een mail naar info@edutrainingwf.nl