Meteen naar de inhoud

De ontwikkeling van de student in E-commerce

De ontwikkeling van de student moet hij/zij zelf doen.

Het bouwen van een webshop lijkt eenvoudig. Snel ligt de aandacht op de SEO-teksten, want de site moet kopers trekken. Maar volgens mij is dit te snel gedacht, want de voorbereiding heeft ook aandacht nodig. Door dit lespakket vindt de ontwikkeling van student van voorbereiding tot het lanceren van het bedrijf plaats

In het lespakket staat de ontwikkeling van de student centraal. Hierin is alle aandacht voor de goede voorbereiding voor we in het diepe springen. Uit de basis ontwikkelt de student zich in één of meerdere richtingen, zodat het des te belangrijker wordt het om goed samen te werken! Het organiseren kan met apps van Google, zoals de sites (dashboard). Dit is goed te doen, want dit kan in een bijna natuurlijke flow gebeuren.

Video afspelen
Tal van ontwikkelingen zijn mogelijk

Waarom een nieuw lespakket?

Het gebruik van de diverse devices om de informatie over te brengen gebeurt veelal met de telefoon. De studenten kunnen elkaar mailen of Whatsappen, echter de mogelijkheden zijn heden ten dage nog veel uitgebreider. Eerder moesten wij het doen met Microsoft, maar Google maakte een grote inhaalslag en ontwikkelt verder.

Samen met een onderwijsspecialist (ROC) is een lespakket ontwikkeld voor mbo niveau 4. Dit is specifiek gericht op de detailhandel om dit optimaal toe te passen.

Dit nieuwe lespakket biedt ongekende mogelijkheden voor de studenten zichzelf en elkaar verder te brengen. De ontwikkeling van de student start met de goede basis, zodat hieruit verder gegaan kan worden. Uitdaging is er volop.

De volgende stap is het beheer van het bedrijf, daarvoor zijn ook pakketten beschikbaar

De basis van het lespakket

Het werken met Google-apps is onderverdeeld in 5 niveaus. Gedurende 2 blokken van 9 weken leert de student naar gelang van ambitie en vermogen. De voortgang is zichtbaar door de mogelijkheid de student actief te volgen. Het delen van gedeelde applicaties biedt de docent inzicht in de voortgang van de student.

Daarnaast is samenwerken en het delen van informatie en/of meningen steeds belangrijker. Dit betekent dus volop aandacht om te beoordelen of de vraag ook goed beantwoord is. Dit samenwerken is een belangrijk onderdeel en krijgt veel aandacht. De reviews van medestudenten zijn een belangrijk onderdeel  voor de beoordeling van vooruitgang.

Op deze wijze ontwikkelt de student verschillende sociale en communicatieve aspecten. Deze aspecten zijn van groot belang  om succesvol te gaan ondernemen. Op deze wijze levert de ROC een goede club echte ondernemers af!

Voor vragen, bel gerust Peter Bakker

0638890033

Of stuur een mail naar info@edutrainingwf.nl

Lesplanning 2020-2021

Kijk naar de lesplanning en zie de stapsgewijze manier waarop de basis wordt gelegd. Met de goede basis zal de student zich zelf verder ontwikkelen, zodat de talenten tot hun recht komen.

De kosten

Het ROC kan bestaan uit meerdere locaties welke zich veelal autonoom gedragen. Het gezamenlijk oppakken van het lespakket wordt zeker gewaardeerd en ondersteund door Educatie en training West-Friesland. U moet zich voorstellen dat iedere locatie een aanspreekpunt zal hebben, waarbij begeleiding meerdere accounts vraagt. Basisprijs voor het lespakket is eenmalig €5000,- waarbij iedere extra locatie €2000,- zal kosten.