Meteen naar de inhoud

Training levert meerwaarde

Bouw je eigen dashboard in een handomdraai.

Training levert meerwaarde als de training ook zin heeft. Het werken aan een nuttige toepassing, waarmee iets nieuws tot stand komt levert veel op. Niet alleen het nieuwe inzicht, maar ook de gedachte dat er nog meer kan. Het prikkelen om nog verder te kijken levert nieuwe inzichten op. Dit komt altijd wel weer van pas. Voor zo vele toepassingen is een dashboard te bedenken waarin de applicaties van Google, maar ook pdf’s en andere documenten kunnen worden gedeeld. Met de educatie en training levert dit grote meerwaarde op, waarbij de controle behouden blijft.

De basis van Google is de start om snel zelf aan de slag te gaan. Het individueel of gezamenlijk ordenen van applicaties en documenten is de start. Meteen checken op de telefoon of het werkt en dan snel verder. 

Na een paar uur wil je nooit meer terug naar het oude systeem, want hierna is verbluffend weinig tijd nodig om dit dashboard te onderhouden. Dit betekent dat dit een perfect hulpmiddel is. Dit is de reden dat ik dit zo graag wil trainen!

Grote mogelijkheden zie ik voor bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen, maar niet alles in 1 keer om willen gooien. Als consultant ben ik beschikbaar voor scholingsdagen, waarbij de collega’s zelf aan de slag aan.

Voorbeeld scholing/training

Doel is de vereniging te ondersteunen, dus de positieve dingen van de club wordt neergezet als beleid in een doc. Dan krijgt de registratie zoals AVG-proof ledenbestand de aandacht in de spreadsheet van Google.Ook de financiële administratie past hier goed in.

Het presenteren en delen komt aan de orde, uiteindelijk in het dashboard voor het overzicht. 

De lessen zijn het begin van de vereenvoudiging van informatieoverdracht. 

Zie hier het voorbeeld van de voetbalclub, waar de thuiswedstrijden overzichtelijk staan. De wekelijkse update aan betrokkenen, zoals kantinecommissie, bestuursleden en scheidsrechters gaat volledig automatisch en vraagt geen extra actie.

Voor vragen, bel gerust Peter Bakker

0638890033

Of stuur een mail naar info@edutrainingwf.nl