Meteen naar de inhoud
test
Het bestuur van sportvereniging De Valken heet u/uw kind graag van harte welkom. Wij hopen dat u/uw kind veel plezier zal beleven tijdens de trainingen en wedstrijden.

- Welkom bij de Valken


Bij De Valken hebben alle teams een aantal teamtaken. Het is gebruikelijk dat ouders (t/m de A-Jeugd) een aantal keer per jaar de tenues wassen, rijden naar uitwedstrijden en terrein- en zaaldiensten draaien. Ook worden ouders van de F-jeugd na een cursusavond ingedeeld om een paar wedstrijdjes te fluiten. De spelers vanaf de B-jeugd worden een aantal keer per jaar ingedeeld voor het fluiten van wedstrijden en het draaien van klokdiensten en bardiensten. Verder zijn wij altijd op zoek naar trainers, coaches, scheidsrechters en mensen die willen helpen bij het organiseren van een uitje of een activiteitendag. Mocht u ons hierbij willen helpen, dan horen wij dit graag.

-Afspraken binnen De Valken


De Valken verklaart zich te gedragen aar de richtlijnen zoals die zijn vastgesteld in de AVG. Op de website kan beeldmateriaal worden gepubliceerd van wedstrijden, evenementen en/of teams. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van beeldmateriaal van u/uw kind, dan kunt u dat hieronder aangeven Link naar de AVG-verklaring "Link naar het inschrijfformulier

- Links om in te schrijven en AVG-verklaring in te zien

tabel zondagvoebal

Valken

datum tijd team tegenstander scheidsrechter kleedkamer Valken Kleedkamer uit veld

De agenda van de kantine kan hier worden geraadpleegd

 

De Valken inschrijven

test
Het bestuur van sportvereniging De Valken heet u/uw kind graag van harte welkom. Wij hopen dat u/uw kind veel plezier zal beleven tijdens de trainingen en wedstrijden. Aanmelden bij onze vereniging kan door "Link naar het inschrijfformulier Heb je hiervoor gevoetbald of gehandbald bij een andere vereniging? Ja/nee

De jaarcontributie is afhankelijk van de leeftijd en wordt rond 15 september geïnd. Op de Valkensite staan de contributiebedragen. Hieronder kunt u het machtigingsformulier invullen. Heeft u eventueel voorkeur in welk team uw kind wil spelen? ……………………. De Valken is een vereniging met tal van vrijwilligers, die allemaal een steentje bijdragen, denk aan de kantine. Van de ouders wordt ook hierin een bijdrage verwacht, max 2 keer per jaar kantinedienst Bij de uitwedstrijden wordt per toerbeurt gereden door de ouders. Tevens dient per toerbeurt de tenues van de teams gewassen te worden. Wilt u aangeven wat wij van u kunnen verwachten? Te denken aan trainer/coach, coördinator of iets anders……….Na ontvangst van deze aanmelding ontvangt een email met daarin een korte nadere uitleg over onze vereniging.


Mocht u na een week nog geen reactie hebben ontvangen, neemt u dan telefonisch contact op.

Mijn vaardigheid
Webdesigner 34%
Mijn vaardigheid
Webdesigner 81%
Mijn vaardigheid
Webdesigner 22%
Het gesprek heeft als doel de behoefte te bepalen. Wat zal een vruchtbaar resultaat opleveren

- John Keats

Het uitgewerkte voorstel wordt besproken. Impact en verwacht resultaat stellen we samen vast.

- Ernest Hemingway

Deal. We gaan aan de slag

- Thomas A. Edison